Beveiliging

Hoe zorg je ervoor dat er gebruik gemaakt kan worden van een pand zonder dat er fysiek iemand aanwezig dient te zijn voor beveiliging? Dit kan door een combinatie van camerabeveiliging, electronische deursloten en eventueel slagbomen.

De camera's kunnen worden uitgekeken op 1 centraal punt, via cameramanager.com of beelden kunnen teruggekeken worden op specifieke gewenste momenten. De elektronische deursloten zorgen ervoor dat mensen alleen toegang hebben tot een deur op toegestane tijd en dag. De slagbomen zijn gewenst wanneer er sprake is van oprit die gereguleerd dient te worden. Natuurlijk leveren we deze diensten ook losstaand.

Camerabeveiliging

Sinds 2007 zijn wij Axis partner. Dit houdt in dat wij gecertificeerd en getraind zijn om dit merk te verkopen.

Wij verkopen hoofdzakelijk digitale camera's, IP camera's genoemd. Hier zijn verschillende redenen voor. De intelligentie zit in de camera. Dit houdt in dat de camera zelf het beeld kan analyseren en er de mogelijkheid is om op bijvoorbeeld vastgestelde dagen/tijden beweging te detecteren. Ook kan de camera aangeven wanneer het beeld word geblokkeerd. Wilt u ooit een camera erbij plaatsen dan is dit geen probleem. IP camera's kunnen over het algemeen op de bestaande bekabeling worden aangesloten en hiermee bespaart u dus arbeidsloon. Doordat de camera van stroom wordt voorzien via het netwerk is het kostenbesparend. Er hoeft geen stroom naar toe gelegd te worden. ‚Äč

Het is nu ook mogelijk om door ons camera's aan te sluiten met Trueview People Counter van Cognimatics. Dit houd in dat geregistreerd wordt hoeveel mensen er in een pand zijn op welke dag en tijdstip. Dit zorgt ervoor dat er onder andere inzicht vergaard kan worden in de effectiviteit van reclame en wanneer er meer of minder personeel ingezet dient te worden.

Wij geven altijd advies op maat, en zullen altijd eerst bij u langskomen om metingen te verrichten voordat we u een vrijblijvende offerte toesturen.

Meer info

Electronische deursloten

Het Spaanse merk Salto wordt sinds vorig jaar in Nederland en België vertegenwoordigd door EVVA Nederland BV.

Salto is een elektronisch deurbeslag geschikt voor toegangscontrole in stand-alone uitvoering. De deurbeslagen zijn geheel kabelvrij en vervangen de eventueel bestaande deurkrukken en schilden.

De deurbeslagen zijn modern vormgegeven rvs of gepolijst messing. De aanpassing aan de meeste bestaande deuren en sloten is minimaal gezien het Salto beslag op nagenoeg alle bestaande insteeksloten toepasbaar is. Kastdeuren, buitendeuren en automatische deuren middels wandlezers zijn ook eenvoudig te integreren in het concept van toegangscontrole.

Met dit systeem kunnen er per kaart rechten verleend worden.

Meer info

Slagbomen

Een slagboom is ideaal voor toegangscontrole van weg of terrein. Door hun korte opening- en sluitingstijd is een slagboom de aangewezen techniek om ingaand en uitgaand verkeer effectief en efficiënt te beheersen.

Wij werken samen met C.A.T Control Systems. Zo kunnen wij met ons zélf ontwikkelde hard- en software voor een scherpe prijs een uitstekende kwaliteit leveren.

‚ÄčKenmerkend voor alle slagbomen van C.A.T. Control Systems is de robuustheid qua uitvoering en de fraaie vormgeving. De behuizing is gemaakt van roestvast staal en voorzien van een polyester poedercoating in de signaalkleur rood.

Meer info

Cameramanager.com

Wij zijn partner van Cameramanager.com. Daarmee is uw camerabeveiligsysteem 24/7 via PC, tablet en mobiele telefoon toegankelijk. Hiermee is de aanschaf van kostbare opslag overbodig. Dit is alleen een interessante oplossing bij 1 tot 4 camera's.