Showcase

Sporthal Wethouder Verheij Amsterdam

In de sporthal Wethouder Verheij te Amsterdam Oost hebben wij 12 IP camera's van Axis geïnstalleerd. De camera’s zorgen hier voor een stuk preventie van criminaliteit en mocht er zich een incident voordoen dan kan er accuraat gehandeld worden doordat alle beelden veilig worden opgeslagen. Ook zorgen de beveiliging camera’s ervoor dat de beheerder het overzicht kan behouden van de verschillende sportzalen door op één centraal punt de beelden te bekijken.

De beheerders van de sporthal dienen bij binnenkomst en vertrek zich in- en uit te klokken in het kader van urenregistratie in een door ons geleverd tijdsregistratiesysteem. Tevens zijn er Lockers van een door ons ontwikkeld systeem voorzien.

Sportpark Middenmeer Amsterdam

Op Sportpark Middenmeer is het Electronic Field Control System in het leven geroepen. Vanuit de gemeente Amsterdam kwam de vraag om het systeem te ontwikkelen naar aanleiding van een technologish vraagstuk.

Naast meerdere EFCS systemen is het sportpark door ons voorzien van camerabeveiliging en slagbomen bij de verschillende op- en afritten van het sportpark.